lid worden

Als je geïnteresseerd bent om eventueel lid te worden van onze club, dan heb je op deze website een eerste indruk kunnen krijgen.

Als nog niet eerder aan Nordic Walking gedaan, moet je natuurlijk stokken (poles) aanschaffen en via een begintraining het Nordic Walking leren. In het begin kun je poles in bruikleen krijgen. Klik hier om meer over de training te lezen.

Wil je eerst weten wat het lidmaatschap kost, klik dan hier.

Nog beter, kom eens langs bij een weekwandeling op dinsdagmiddag om 13:00 of vrijdagochtend 10:00 voor verdere informatie en om de sfeer op onze club te ervaren.
Onze uitvalsbasis is het restaurant van Parkoers in het Zuiderpark in Den Haag. Parkoers ligt aan de Marie Heinenweg 3 (ingang Zuiderpark Loevesteinlaan/ Hengelolaan).

Parkoers

Parkoers

Vraag naar Ank. Je kunt ook eerst even bellen met Ank 06 24801955

Ank kan je nadere informatie geven. Ook kun je met hen een afspraak maken om een keer deel te nemen aan de weekwandeling. Totaal kun je drie keer als proef een weekwandeling meedoen. Wanneer je nog geen stokken hebt, kan dat proefwandelen ook zonder stokken. Bevalt het, dan schrijven we je graag in als lid.

We hopen dat ook jij mee gaat doen met onze sportieve en gezellige activiteiten